Wermlands flask & glassamlarklubb Orimattilan Pullomuseossa

Säfflestä Vänern-järven takaa aloitti Wermlands flask & glassamlarklubb kolmipäiväisen bussiretken Suomeen. Suomen lasimuseon ystävät olivat pohjustaneet retkeä jo toukokuusta lähtien. Kohteiksi valikoituivat Orimattilan pullomuseo ja Suomen lasimuseo Riihimäellä.

Ruotsalaisten vierailu 27.9.2018 Orimattilan Pullomuseoon oli menestys. Museon laaja anti ja kohteet yllättivät vierailijat. Uutta lasitietämystä saivat sekä museo että vierailijat. Lähtiessään parinkymmenen hengen ryhmä kiitteli vuolaasti mahdollisuudesta tutustua ainutlaatuisiin kokoelmiin. Erityisesti hämmästystä herätti työmäärä ja pitkäjänteisyys, mikä on vuosien varrella tarvittu esineiden keräämiseen ja näyttelyn rakentamiseen. Antoisa päivä! Tack och välkommen åter!

By |2018-09-29T08:06:26+00:00syyskuu 29, 2018|